
Στην Εθνική Πορτογαλίας Ποντένσε, Σεμέδο και Σα
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε και πάλι στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας τους τρεις Πορτογάλους του Ολυμπιακού. Κλήθηκε και ο Ελαμπντελαουί στην Νορβηγία
Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας βρίσκονται ξανά οι Ντάνιελ Ποντένσε, Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοσέ Σα με τον Φερνάντο Σάντος να καλεί του τρεις άσους του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10).
Το ίδιο είχε συμβεί και τον προηγούμενο μήνα για τα ματς με Σερβία και Λιθουανία ωστόσο ο Σεμέδο τραυματίστηκε και έμεινε εκτός των επιλογών του Σάντος ενώ ο Ποντένσε αποκλείστηκε από την 23άδα. Ο Σα ήταν ο μόνος που είχε μπει στην αποστολή των δύο ματς αλλά έμεινε στον πάγκο.
Τέλος κλήση για την εθνική του έλαβε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που είναι στην προεπιλογή της Νορβηγίας για τα ματς με Ισπανία (12/10) και Ρουμανία (15/10).
- Παναγιώτης Τζαννετάκης: Ήθος, ευπρέπεια και γνώσεις
- «Συνάντηση του Καρέτσα με τη Ντόρτμουντ»
- ΠΟΥ: Πέντε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο
- Πρώην στέλεχος της OpenAI περιγράφει πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με το σπέρμα του Μασκ
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας



