
Η Εθνική Κροατίας αποθεώνει τον Μάρκο Λιβάγια
Η κροατική ομοσπονδία συνεχάρη μέσω twitter τον Μάρκο Λιβάγια για την εμφάνιση και το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό.
Η ΑΕΚ πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ του εκπληκτικού για άλλη μία φορά Μάρκο Λιβάγια.
Ο Κροάτης που έχει πάρει από το χέρι φέτος την Ένωση με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε οκτώ ματς δείχνει ασταμάτητος και οδήγησε την Ένωση σε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.
Την πορεία του δεν σταματά να παρακολουθεί η Εθνική Κροατίας με τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter να κάνει έκανε retweet την ανάρτηση της ΑΕΚ με τους πανηγυρισμούς του 26χρονου επιθετικού με χασταγκ μάλιστα «be proud», δηλαδή «υπερήφανοι».
Αν συνεχίσει έτσι ο Λιβάγια, παρά το ότι φέτος δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν αποκλείεται να «χτυπήσει» ξανά την πόρτα της Εθνικής του ομάδας.
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ
- Που κρύβεται η Σάρα Φέργκιουσον όλους αυτούς τους μήνες;
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής
- Αστυνομικός της Βουλής: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια – Αθώα κατά πλειοψηφία η σύζυγός του
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα


