
Παρελθόν το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» από τα Εξάρχεια – Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων
Απομακρύνθηκε χωρίς επεισόδια.
Με γερανό απομακρύνθηκε νωρίς το πρωί το «ΚΕΠ» του Ρουβίκωνα που είχαν τοποθετήσει οι αντιεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων.
Κατά την απομάκρυνση του κοντέινερ βρίσκονταν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο κατά την απομάκρυνση του ΚΕΠ με όχημα του Δήμου.
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχει η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη. Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη».
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»



