Στο αρχείο η υπόθεση με το πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το ελεγχόμενο πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι αφορούσε στο οικονομικό έτος 2015 και στον τρόπο αγοράς της οικίας Βολταίρου στο Παρίσι.
Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση του ελέγχου του πόθεν έσχες της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Η επιτροπή Πόθεν Έσχες έλαβε την παραπάνω απόφαση το απόγευμα της Τετάρτης με σχεδόν ολοκληρωτική πλειοψηφία, τόσο από τους βουλευτές όσο και από τα εξωκοινοβουλευτικά της μελης. Μειοψήφησε μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, ο οποίος ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για επιτροπή στην οποίαν δεν συμμετέχουν βουλευτές από όλα τα κόμματα παρά μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία και την αξιωματική αντιπολίτευση.
Το ελεγχόμενο πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι αφορούσε στο οικονομικό έτος 2015 και στον τρόπο αγοράς της οικίας Βολταίρου στο Παρίσι.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους




