Άγρια «γκάζια» Νταμπίζα σε παίκτες, χωρίς την παρουσία Δώνη
Αυτή την ώρα στο Κορωπί γίνεται σύσκεψη μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα και των παικτών του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Δώνη να είναι στο γραφείο του.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη, μεταβαίνοντας άμεσα στο Κορωπί, έπειτα από εντολή του Νίκου Νταμπίζα.
Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού πήρε αυτήν την πρωτοβουλία προκειμένου να τα πει με τους παίκτες, έπειτα από τη βαριά ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης δεν παρίσταται στη συζήτηση μεταξύ του Νταμπίζα και των ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν αποκλείεται να λάβει μέρος αργότερα στην κουβέντα.
Κι όλα αυτά εν αναμονή των ανακοινώσεων και της συνάντησης που θα έχουν ο Νταμπίζας, ο Δώνης και ο Αλαφούζος για το μέλλον της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο Δώνης χθες άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τον σύλλογο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και την πολύ άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν.
- Αληθινό παιχνίδι του Στέμματος: «Γoυίλιαμ εναντίον Χάρι και στη μέση η απρόθυμη να συμφιλιώσει Μίντλετον»
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στα… όνειρα της Λίβερπουλ για Ολίσε
- Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν πολίτες σε όλη την Αττική – Δύο συλλήψεις
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Η νέα γενιά στο προσκήνιο, η ασφάλεια και ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο
- Πάτρα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές στο σπίτι τους
- Αλέξης Τσίπρας: Οι «σταθμοί» της επίσκεψης στη Λάρισα – Η επιστροφή στην κοινωνική δράση



