
Ολυμπιακός: Για βασικός ο Αβραάμ με τον Βόλο
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Βόλο, ενώ ο Σεμέδο «τρέχει» για να προλάβει το ματς με την Τότεναμ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παρτενέρ του Παπέ Σισέ στο ματς με τον Βόλο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Αβράαμ φαντάζει ως μόνη λύση δεδομένου ότι ο Μεριά θα πάρει ανάσες ενόψει των δύο μεγάλων ματς με Τότεναμ και Παναθηναϊκό ενώ ο Σεμέδο δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Όσον αφορά στον θηριώδη Πορτογάλο αμυντικό πάντως, δεν αποκλείεται όπως αναφέρει και η εφημερίδα να κάνει την έκπληξη και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την Τότεναμ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
Η αποκατάστασή μετά την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί πηγαίνει εξαιρετικά, ο ίδιος θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στους Λονδρέζους και όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του προπονητή του.
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα


