Την πεποίθησή του πως δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο παίκτης που θα πρέπει να δώσει προσοχή η Αμερική, εξέφρασε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ τόνισε πως μπορεί ο «Greek Freak» να είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, όμως η Ελλάδα έχει πολύ ταλέντο και θα πρέπει οι ΗΠΑ να εστιάσουν σε όλους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην τελευταία ήττα που είχε η χώρα του το 2006 στη Σαϊτάμα, λέγοντας πως έχει αρκετά βίντεο και πως το ίδιο έχει κάνει και ο Γκρέγκ Πόπονβιτς με το επιτελείο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόνοβαν Μίτσελ:

Για τον αγώνα με την Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι μεγάλα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Και η Ελλάδα με τον Γιάννη θα είναι έτοιμη. Έχουν όμως κι άλλους παίκτες που μπορούν να φτάσουν κοντά στο καλάθι ή να σουτάρουν.

Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όλους και εστιάζουμε στους πάντες. Προφανώς ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε κανέναν, γιατί η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες»

Για το αν θυμάται την ήττα των ΗΠΑ το 2006: «Φυσικά και θυμάμαι το 2006, έχω δει αρκετά βίντεο από τότε, αλλά αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Ο κόουτς Ποπ και το επιτελείο του το έχουν δει πολλές φορές. Όμως εστιάζουμε στο τώρα, στη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι».