Μουντομπάσκετ : Οι διαιτητές του αγώνα Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία για την 3η και τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ
Η Ελλάδα παίζει «τελικό» πρόκρισης αύριο (5/9, 15:00) κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και θέλει τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.
Σήμερα (4/9) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της αναμέτρησης που θα διευθύνουν τον αγώνα και πρόκειται για τους Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Ιτάε Χουάνγκ (Κορέα).
Ο Βάσκες ήταν στο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στο Μαυροβούνιο και στη νίκη της Νέας Ζηλανδίας κόντρα στους Βαλκάνιους. Ο Λεσκάνο ήταν στο Μαυροβούνιο-Νέα Ζηλανδία (83-93) και στο Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία (94-102), ενώ ο Χουάνγκ ήταν στα ματς Βραζιλία-Ελλάδα (79-78) και Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία.
- Άντρας στη Ζάκυνθο έβαλε φωτιά σε ασθενοφόρο – Τι βρέθηκε στην κατοχή του
- LIVE: Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς
- Ματ Ντέιμον: Πόσα κιλά έχασε για την «Οδύσσεια» του Νόλαν
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)




