Παραμένει στην Τουρκία ο Ναπολεόνι, άλλαξε ομάδα
Ο Στέφανο Ναπολεόνι άφησε την Μπασακσεχίρ υπογράφοντας στην Γκεζτέπε
Ο Στέφανο Ναπολεόνι ύστερα από τέσσερα χρόνια, αποχώρησε από την Ισταμπούλ Μπασακσεχίρ, υπογράφοντας για 1+1 χρόνια συμβόλαιο με την Γκεζτέπε.
Ο 33χρονος επιθετικός αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα από το 2015, όταν και μετακινήθηκε από τον Ατρόμητο. Στην Μπασακσεχίρ συμμετείχε σε 96 αγώνες συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και 17 γκολ. Η άφιξη του φορ Κριβελί, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ντεμπά Μπα, είχε ως αποτέλεσμα να μην βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα ο Ιταλός φορ, οπότε η αποχώρησή του για την Γκεζτέπε ήταν φυσιολογική.
Η νέα ομάδα του πρώην επιθετικού του Λεβαδειακού και του Ατρομήτου με την απόκτησή του προσδοκά να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, καθώς μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει πετύχει γκολ, όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην τουρκική Super League.
Η ανάρτηση της ομάδας:
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη

