Τι δήλωσε ο Ίβιτς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΑΕΚ
O νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς τόνισε ότι είναι χαρούμενους επιστρέφει στην Ενωση, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά
Χαρούμενος που επέστρεψε στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ιλια Ιβιτς, λίγες ώρες μετά την «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή.
Ο Σέρβος στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην ομάδα που έκλεισε την καριέρα του, ενώ στην Ενωση έκανε και τα πρώτα του βήματα ως τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο, επισήμανε ότι δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα στην οποία τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και ξεκίνησα την καριέρα του τεχνικού διευθυντή. Μεγάλη υποχρέωση και μεγάλη τιμή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ και δεν λέω μεγάλα λόγια. Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά και εύχομαι να πάνε όλα καλά».
Δείτε τις δηλώσεις του:
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 71-79: Ζορίστηκε, αλλά έκανε το 20/20 σε επεισοδιακό ματς στη Γλυφάδα (vids)
- Live Streaming: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Superleague 2: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Ο Μαυροπάνος σκόραρε κόντρα στη Σίτι και «τρέλανε» τους οπαδούς της Άρσεναλ στα social media (pics)
- Ο Φουρνιέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442