Τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στα Χανιά, όπου βρέθηκε στην αγαπημένη παραλία του, το Μαράθι Ακρωτηρίου.
Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας και πριν την συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στα Χανιά, όπου βρέθηκε στην αγαπημένη παραλία του, το Μαράθι Ακρωτηρίου.
Την Κυριακή εθεάθη να κάνει SUP με τη σύζυγό του Μαρέβα, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε στην παραλία με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου.
Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης συμμετείχε σε κολυμβητική προπόνηση ανοιχτής θάλασσας.
« Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα. Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενήμερος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κλπ.» ανέφερε στο flashnews η Μάνια Μίκοφ, αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους αθλητές του τριάθλου για την κολύμβηση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού της Κρήτης.
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Σήμερα η απολογία του γκαλερίστα – «Πουλούσε έργο του Φασιανού που ήταν καταφανώς πλαστό»
- Ο Κάρλικ Τζόουνς αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν
- Υποκλοπές: μια υπόθεση που γράφει παντού κυβέρνηση και Γρηγόρης Δημητριάδης με δικαστική βούλα
- Η σκανδαλώδης υπόθεση που μπορεί να κρύβεται πίσω από τη συνεργασία της Zara με τον John Galliano
- Ατύχημα στον δρόμο; Πώς να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου, χωρίς τηλέφωνα και αναμονές
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιστεί στη Λευκωσία

