Η κίνηση του να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας του (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση), προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Ο Ντέιβιντ Μπλατ εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος και αντιμετωπίζει με σθένος και πίστη τις δυσκολίες της ζωής.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι έσπευσαν να του εκφράσουν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Ερυθρόλευκων έστειλε το μήνυμα του και το στίγμα του για τη συνέχεια.
«Δεν έχω λόγια να εκφράσω την εκτίμησή μου και τα θετικά συναισθήματα που νιώθω από όλα τα μηνύματα και τα σχόλια που έλαβα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλα θα πάνε καλά και εύχομαι το ίδιο για όλους. Για όλους μας… ‘Οι νικητές ποτέ δεν παραιτούνται και εκείνοι που παραιτούνται ποτέ δεν κερδίζουν».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ξεκινούν τα play offs 1-4 με δύο ματσάρες σε Φάληρο και Τούμπα, καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό – Εκκίνηση και στα play offs 5-8