Οδεύει προς Μονακό ο Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μονακό, με τη γαλλική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ.
Ο Μάουρο Ικάρντι όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ίντερ για λογαριασμό της Μονακό. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Αντόνιο Κόντε, όμως θα έμενε στην Ιταλία, διότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Γιουβέντους αλλά και από της Ρόμα και Νάπολι.
Όμως τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, Μονακό και Ίντερ συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Μάουρο Ικάρντι στο Πριγκιπάτο, σε ένα εντυπωσιακό deal για τους Μονεγάσκους.
Συγκεκριμένα, η Μονακό μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ και προσφέρει στους νερατζούρι τα ίδια χρήματα με αυτά που έδιναν οι παρτενοπέι.
Αυτά αντιστοιχούν περίπου σε 60 εκατ. ευρώ και τα βρήκαν κι εκείνοι με την ιταλική ομάδα. Εκεί όπως που φαίνεται να υπερτερεί η Μονακό είναι στο συμβόλαιο του Ικάρντι αφού δίνει περίπου 5 εκατ. ευρώ περισσότερα από τη Νάπολι, δηλαδή 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική

