Σορμπέ βερίκοκο
Σε τρία βήματα
Υλικά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
½ κιλό βερίκοκα αποφλοιωμένα
125 γρ. άχνη ζάχαρη
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φασόλι βανίλιας
Εκτέλεση
1. Xτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Βάζετε τη ζάχαρη και τα βερίκοκα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν αλοιφή. Προσθέτετε το γιαούρτι, τη σαντιγί και τη βανίλια και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα για 1 λεπτό περίπου.
2. Το μεταφέρετε στην παγωτομηχανή και το παγώνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
3. Εναλλακτικά, το αδειάζετε σε ένα μεταλλικό δοχείο παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ανά 20-25 λεπτά αφρατεύετε το μείγμα με έναν αβγοδάρτη. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τουλάχιστον 5 φορές.
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Χριστούγεννα στα μπλόκα υπόσχονται οι αγρότες – Κλιμακώνουν τον αγώνα και αυξάνουν την πίεση στην κυβέρνηση
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Β’)


