
Πολεοδομία Πειραιά: Ανοικτή το Σαββατοκύριακο για ελέγχους ακινήτων
Ανοικτή θα παραμείνει σήμερα, Σάββατο, και αύριο Κυριακή από τις 8:00 έως τις 14:00 η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά (Θηβών 78, 4ος όροφος), προκειμένου να δέχεται αιτήματα πολιτών που επιθυμούν τον έλεγχο του ακινήτου τους, μετά τον σεισμό
Ανοικτή θα παραμείνει σήμερα, Σάββατο, και αύριο Κυριακή από τις 8:00 έως τις 14:00 η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά (Θηβών 78, 4ος όροφος), προκειμένου να δέχεται αιτήματα πολιτών που επιθυμούν τον έλεγχο του ακινήτου τους, μετά τον σεισμό.
Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 213 2123661 στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά, έτσι ώστε να ενημερώνονται αναλυτικότερα για τη διαδικασία κατάθεσης του αιτήματός τους.
Υπενθυμίζεται πως χθες την πλήρη αποτύπωση της κατάστασης στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πειραιά, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε.
Η συνεδρίαση του ΣΟΠΠ συγκλήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, σε χώρο συγκέντρωσης επιβατών, εντός του λιμένα του Πειραιά, και πήραν μέρος ο διοικητής και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και της Τροχαίας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, εκπρόσωποι του ΟΛΠ και των Δήμων της ΠΕ Πειραιά και εθελοντές.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης συγκεντρώθηκαν όλες οι πληροφορίες για τις ζημιές, που προκλήθηκαν από τον σεισμό και έγινε απολογισμός των ενεργειών.
- Από τον πόλεμο στον «σούπερ Ελ Νίνιο» – Νέοι κίνδυνοι για το κόστος τροφίμων
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση



