Παρελθόν για την Εθνική Καμερούν οι Ζέεντορφ – Κλάιφερτ
Η ομοσπονδία του Καμερούν ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κλάρενς Ζέεντορφ και τον βοηθό του, Πάτρικ Κλάιφερτ
Ο Ζέεντορφ και ο Κλάιφερτ «πλήρωσαν» την πορεία του Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τα «αδάμαστα λιοντάρια» να αποκλείονται στη φάση των «16» της διοργάνωσης από τη Νιγηρία.
Οι δύο «θρυλικοί» Ολλανδοί είχαν προσληφθεί τον προηγούμενο Αύγουστο, αλλά δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν ούτε ένα χρόνο στον πάγκο της Εθνικής. Το Καμερούν συνεχίζει να βρίσκεται σε πτωτική πορεία, μετά και την απουσία της από τα τελικά του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο 43χρονος Ζέεντορφ, μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τη Μίλαν (2014) και Λα Κορούνια (2018), δεν κατάφερε να πετύχει ούτε με το Καμερούν κάτι αξιόλογο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο βοηθός του, Κλάιφερτ, υπήρξε συνεργάτης τους Λουίς Φαν Χάαλ στην εθνική Ολλανδίας από το 2012 έως το 2014, αλλά δεν έχει ακόμα δοκιμάσει την τύχη του, ως πρώτος προπονητής.
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
