Πριτς που τα είχαμε δει όλα!
Πλην του Ολυμπιακού ο οποίος ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή έχει διαχωρίσει τη θέση του και με το λάβαρο του «μέχρι τέλους» δεν σκοτίζεται που δεν θα παίξει στην Basket League, δεν θα πέσει καμιά ομάδα, ενώ κανονικά θα υποβιβάζονταν τρεις!
O Θεός να το κάνει πρωτάθλημα αυτό στο οποίο οι κανονισμοί θεσπίζονται και (υποτίθεται ότι) ισχύουν μέχρι να καταστρατηγηθούν!
Κι άντε, βρε αδερφέ, να τους παραβιάζουν δι’ ιδίον όφελος οι ομάδες, πάει κι έρχεται! Αλλά, διάβολε, το να τους γράφει εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι η ίδια η επίσημη αρχή, ε, αυτό είναι άνω ποταμών!
Και άνω λιμνών και άνω θαλασσών και άνω ωκεανών και δεν συμμαζεύεται!
Οντως το Λαύριο θα υποβιβαζόταν τσάμπα και βερεσέ, πληρώνοντας τη βεντέτα του Παναθηναϊκού (που δεν κατέβηκε να παίξει κόντρα στην Κύμη) με τον Ολυμπιακό: ενώ είχε σώσει την παρτίδα μέσα στα γήπεδα θα την έχανε από τα αδέσποτα σκάγια των διασταυρούμενων πυρών.
Προχθές το απόγευμα ο ΕΣΑΚΕ που δέχθηκε το αίτημα του Λαυρίου περί αναβαθμολόγησης, επέδειξε μεγαθυμία, συμπόνια και αποδείχθηκε ελεήμων, αλλά και ταυτόχρονα παραβίασε αβασάνιστα τους κανονισμούς του.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πλην του Ολυμπιακού ο οποίος ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή έχει διαχωρίσει τη θέση του και με το λάβαρο του «μέχρι τέλους» δεν σκοτίζεται που δεν θα παίξει στην Basket League, δεν θα πέσει καμιά ομάδα, ενώ κανονικά θα υποβιβάζονταν τρεις!
Το Λαύριο τη σκαπούλαρε ελέω της χαριστικής απόφασης, ο Κολοσσός Ρόδου είχε δεμένο τον γάιδαρό του λόγω της συγχώνευσης με τον Χολαργό (που μαζί με τον Αρη πήγαν κόντρα στο κύμα) και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!
Εντέλει δεν υπάρχει καμιά σωτηρία σε αυτό το δόλιο το άθλημα και στο καψερό πρωτάθλημα. Οταν η ίδια η διοργανώτρια αρχή αγνοεί και την άποψη της ΕΟΚ και την πρώτη γνωμοδότηση της δικής της νομικής υπηρεσίας, τότε είναι προφανές πως ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και κανείς δεν ξέρει τι άλλο θα χωρέσει μέσα του.
Σε κάθε περίπτωση η διαφορά από την ηθική αποκατάσταση του θιγέντος Λαυρίου μέχρι την κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών είναι μεγάλη.
ΥΓ.: Αν και το νομίζαμε, αμ δε που σε αυτή την υπέροχη χώρα τα ‘χαμε δει όλα!
- Η αβάσταχτη σκληρότητα μιας αδιάφορης προς τα παιδιά Πολιτείας – Γιατί με τα παιδιά ό,τι δίνεις παίρνεις
- Ολυμπιακός: Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Super Cup
- Στο χείλος της καταστροφής η Κούβα λόγω ναυτικού αποκλεισμού Βενεζουέλας από ΗΠΑ
- Φάμελλος για δώρο Χριστουγέννων: Κ. Μητσοτάκη ώς πότε θα συντηρείτε κοινωνικές ανισότητες και αδικίες;
- Τι είπε ο Μόντε Μόρις μετά το ντεμπούτο του: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»
- Σέρρες: Συνελήφθη καθηγητής μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας για παρενόχληση – Κατηγορείται πως την θώπευσε σε άδεια τάξη









