Ολυμπιακός : Πάει Τσεχία για «κατασκοπεία» ο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο 13/7 στο Πλζεν για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Βικτόρια κόντρα στην Σίγκμα Όλομουτς
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε Πολωνία και Αυστρία και επιστρέφει σήμερα στη βάση του για την τελική ευθεία πριν τις αναμετρήσεις με την Πλζεν.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, στην πρόβα τζενεράλε πριν τα παιχνίδια με τους Τσέχους για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως έχει συνηθίσει να κάνει από την περασμένη σεζόν, αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά την αντίπαλο του Ολυμπιακού για να έχει μια πλήρη άποψη για το τι θα συναντήσει.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί στο Πλζεν το Σάββατο (13/7) για να παρακολουθήσει από κοντά την Βικτόρια στην πρεμιέρα του τσέχικου πρωταθλήματος κόντρα στην Σίγκμα Όλομουτς.
Πριν από μία εβδομάδα ο συνεργάτης του Μαρτίνς, Γιώργος Μαρτάκος είχε δει την Βικτόρια Πλζεν στο Γένμπαχ της Αυστρίας σε ένα φιλικό που είχε δώσει. Το ίδιο λοιπόν αναμένεται να πράξει και ο προπονητής των ερυθρόλευκων δέκα μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
