Σε τουρνουά με «μεγαθήρια» η Κ17 του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός Κ17 θα τεθεί αντιμέτωπος με σπουδαίες ομάδες σε τουρνουά στη Σλοβακία, ανάμεσα στις οποίες θα βρίσκονται η Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη
Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 έχει κλείσει πολύ δυνατές αναμετρήσεις λίγες βδομάδες πριν ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της.
Συγκεκριμένα, οι νεαροί παίκτες των ερυθρόλευκων θα ταξιδέψουν στη Σλοβακία για να πάρουν μέρος στο διεθνούς φήμης τουρνουά Ακαδημιών του Μιχάλοβτσε. Οι Πειραιώτες θα βρεθούν στη Σλοβακία για περίπου μια βδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 4 Αυγούστου μέχρι και τις 10 του ίδιου μήνα.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν μερικά σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού θα παίξουν αντίπαλοι τόσο με την Μπαρτσελόνα, αλλά και με τη Σεβίλλη και τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Μπάρτσα θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού, στην πρώτη μέρα του τουρνουά (7 Αυγούστου).
- ΗΠΑ: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε μητέρα και δύο παιδιά έξω από νηπιαγωγείο – Σοκαριστικό βίντεο
- Φάμελλος στο ΜΠΛΟΚ 15: Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη πατρίδα
- Πώς οι μάσκες της πανδημίας μπορεί να μείωσαν τα εμφράγματα
- Καθησυχαστικός ο Πιρόλα μετά τον τραυματισμό: «Είμαι καλά – Δεν έχει τελειώσει ακόμα»
- ΚΚΕ: Απολύτως δίκαιη η μαζική συγκέντρωση γιατρών και νοσηλευτών και άλλων εργαζόμενων του Νοσοκομείου Νίκαιας
- ΠΑΣΟΚ: Τοξικό πρόσωπο και αποτυχημένος υπουργός o Άδωνις Γεωργιάδης



