
Με άνοδο έκλεισε η Wall Street
Με ανοδικές τάσεις έκλεισε την Παρασκευή το χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη.
Με ανοδικές τάσεις έκλεισε την Παρασκευή το χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη, εν όψει των εμπορικών συζητήσεων που αναμένεται να έχουν αργότερα ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Κινέζος ομόλογός του, Σι Τζινπίνγκ, στη σύνοδο της G20.
Ανοδος 73,38 μονάδων για τον Dow Jones
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 73,38 μονάδων (+0,28%), στις 26.599,96 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι των εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 38,49 μονάδων (+0,48%), στις 8.006,24 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε ανοδικά κατά 16,84 μονάδες (+0,58%), στις 2.941,76 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σακελλαρίδης: Αν η κυβέρνηση δίνει τόσα πολλά εκατομμύρια, γιατί οι τιμές των εισιτηρίων συνεχίζουν να αυξάνονται;
- Συγκλονιστική αποκάλυψη πρώην παίκτη της ΑΕΚ: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»
- Η εκεχειρία ανάχωμα στις ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ 2022 και 2008
- Χεζμπολάχ: «Όχι σε δωρεάν παραχωρήσεις στο Ισραήλ» λέει ο Κασέμ πριν τις κρίσιμες συνομιλίες
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της
- Νέα Αριστερά: Sic transit gloria mundi – Τα καμώματα του «άριστου» Λαζαρίδη και η ευθύνη του πρωθυπουργού




