One Channel: Πέταξαν στα σκουπίδια τα «ανθρωπάκια» του Γιάννη Γαΐτη
Στα σκουπίδια βρέθηκαν τα γλυπτά του διάσημου καλλιτέχνη Γιάννη Γαΐτη, τα οποία μέχρι πρότινος κοσμούσαν την είσοδο των επισήμων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στα σκουπίδια βρέθηκαν τα γλυπτά του διάσημου καλλιτέχνη Γιάννη Γαΐτη, τα οποία μέχρι πρότινος κοσμούσαν την είσοδο των επισήμων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι υπεύθυνοι του Σταδίου θεωρούν ότι πρόκειται για δολιοφθορά και γι’ αυτό έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες μηνυτήριας αναφοράς κατ’ αγνώστου για φθορά δημόσιας περιουσίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΦ, Νίκος Λύτρας.
Πηγή: onetv.gr
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Καρδίτσα: Σκηνές πανικού σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες που έπιασε φωτιά στην εθνική οδό
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442