Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Μικρή υποχώρηση σημειώνουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.
Μικρή υποχώρηση σημειώνουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 844,15 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,21%.
Αρχικά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 838,71 μονάδες (-0,86%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,27 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,92%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ(+0,83%), της Eurobank(+0,42%) και της Jumbo(+0,37%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ(-1,14%), της Viohalco(-1,11%), της Motor Oil(-1,06%) και του ΟΠΑΠ(-1,01%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας (+1,47%) και των Πρώτων Υλών (+1,22%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,92%) και του Πετρελαίου (-0,75%).
Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 34 πτωτικά και 19 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Εβροφάρμα+7,69% και ΕΛΒΕ+6,90%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Unibios-8,29% και Ανδρομέδα-4,10%.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ χαρακτηρίζει «τρομοκρατική οργάνωση» το καθεστώς της Βενεζουέλας και διατάσσει ναυτικό… αποκλεισμό
- ΗΠΑ: Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
- Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο ύστερα από προειδοποίηση για επιδρομή drones
- Σουδάν: Ανησυχεί ο ΠΟΥ για την αιχμαλωσία δεκάδων υγειονομικών και χιλιάδων αμάχων
- Bloomberg: Οι τιμές του ρωσικού πετρελαίου στα χαμηλότερα επίπεδα από την έναρξη του πολέμου
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: «Δώρο» 36.000 ευρώ για τα κλειστά σπίτια







