«H Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση στον Σλούκα»
Η Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, που πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κώστας Σλούκας είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε και ήδη πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.
Ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί τον πρώτο στόχο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να φέρεται να προτιμάει τους ερυθρόλευκους, όμως οι δύο αιώνιοι δεν είναι οι μόνοι που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα του L’ Esportiu, η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του και μάλιστα έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση.
Οι Καταλανοί φέρονται σύμφωνα με το δημοσίευμα να έχουν προτείνει στον Σλούκα συμβόλαιο 2+1 ετών με πολύ υψηλές απολαβές που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δύσκολα θα ματσάρουν, ενώ τονίζεται ότι η Φενέρ δεν θα κρατήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Έλληνα γκαρντ, διότι θέλει να κατεβάσει το μπάτζετ της σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Σλούκας προορίζεται για τη θέση του Τόμας Ερτέλ, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και στην περίπτωση του Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος επίσης ενδιαφέρει τους μπλαουγκράνα.
Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα ορέγεται και τον σέντερ του Ολυμπιακού Νικόλα Μιλουτίνοφ δείχνοντας ότι προτίθεται να διαθέσει πολλά χρήματα για να βρεθεί στην κορυφή της Euroleague.
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

