#Σύνταγμα: To Twitter για την άδεια πλατεία στην ομιλία Τσίπρα
Σχεδόν 2 ώρες καθυστέρησε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα με την οποία και κλείνει την προεκλογική του περιοδεία.
Σχεδόν 2 ώρες καθυστέρησε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα με την οποία και κλείνει την προεκλογική του περιοδεία.
Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά δεν αρχίσει ακόμη.
Μάλιστα εκτός από την καθυστέρηση, η πλατεία μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη ναι μεν έχει γεμίσει αλλά δεν έχει τον παλμό των προηγούμενων ετών.
Αυτό σχολίασαν άλλωστε και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέφεραν πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα άργησε επειδή δεν μαζεύτηκε ο κόσμος που ανέμεναν οι οργανωτές.
Από τις 9, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής viral στο Τwitter έχει γίνει το hashtag #Σύνταγμα, όπου και οι χρήστες του Διαδικτύου δημοσιεύουν φωτογραφίες από το «άδειο» Σύνταγμα.
- Ισπανία: Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι ανέστειλαν την απεργία τους, αφού κατέληξαν σε συμφωνία με την κυβέρνηση
- Τουρκία: Φτιάχνει κλίμα ο Τσελίκ, 48 ώρες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Η επική αντίδραση του Γκουαρδιόλα στην ασύλληπτη απόκρουση του Ντοναρούμα – Δεν το πίστευε! (vid)
- Ποια είναι η πηγή έμπνευσης της Ντρου Μπάριμορ; Ο Σον Ουάλεν
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του



