Διάψευση για τα περί συμφωνίας Μαρκίνιος – Γιουβέντους
Ο αδερφός του Μαρκίνιος διέψευσε τις πληροφορίες περί συμφωνίας του Βραζιλιάνου αμυντικού με τη Γιουβέντους
Η «Gazzetta dello Sport» ανέφερε σε δημοσίευμά της πως ο Μαρκίνιος έχει πει το «ναι» για να πάει στη Γιουβέντους, αλλά ο αδερφός του ποδοσφαιριστή, Λουάν, προέβη σε διάψευση της συγκεκριμένης είδησης.
«Ο Μαρκίνιος ποτέ δεν συμφώνησε με άλλη ομάδα», ανέφερε στο instagram ο αδερφός του παίκτη, ο οποίος φέρεται να είπε σε οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν ότι «ο Μαρκίνιος θα μείνει στην ομάδα».
Ο 25χρονος στόπερ έχει πραγματοποιήσει μία καλή χρονιά έχοντας αγωνιστεί 29 φορές στο πρωτάθλημα Γαλλίας (τρία γκολ, δύο ασίστ) και επτά φορές στο Champions League (ένα γκολ).
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση
- H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος


