Δολοφονία στην Καλλιθέα : Στο φιλικό περιβάλλον της 29χρονης οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το φιλικό περιβάλλον του θύματος για να βρουν το δολοφόνο.
Στο φιλικό περιβάλλον της 29χρονης Γεωργιανής, που στραγγαλίστηκε μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Καλλιθέα, στρέφονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Την άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο μικρών παιδιών, εντόπισε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου η θεία της, η οποία την αναζητούσε από την Κυριακή.
Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι η 29χρονη άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν τις μαρτυρίες των γειτόνων, οι οποίοι ανέφεραν ότι αρκετά συχνά ακούγονταν καβγάδες από το διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην σύζυγος του θύματος κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση.
- Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-2: «Κόκκινοι» για Champions League, με «5άρα»
- Μπαχρέιν: Ιρανικά πλήγματα σε κατοικίες στην πρωτεύουσα (βίντεο)
- Ο κίνδυνος χτυπήματος αμερικανικών στόχων στην Ελλάδα επί τάπητος στο ΚΥΣΕΑ
- LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός
- Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην πασαρέλα του οίκου Gucci – Πολλοί την αγάπησαν, πολλοί την μίσησαν
- Γεραπετρίτης από ΚΥΣΕΑ: Η ελληνική πολιτεία θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών

