Για άμεση πτώση τιμών, λόγω μείωσης ΦΠΑ, δεσμεύονται τα σούπερ μάρκετ
Άμεση θα είναι η μείωση των τιμών, λόγω αναπροσαρμογής του ΦΠΑ, διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ με τους οποίους επικοινώνησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.
Άμεση θα είναι η μείωση των τιμών, λόγω αναπροσαρμογής του ΦΠΑ, διαβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ με τους οποίους επικοινώνησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, επικοινώνησε σήμερα με τους: Μαρία και Γεράσιμο Σκλαβενίτη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, διευθύνοντα σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, διευθύνοντα σύμβουλο της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε».
Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που προβλέπει την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%.
Όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους.
- Goldman Sachs: Παραιτήθηκε η επικεφαλής δικηγόρος Κάθι Ρέμλερ λόγω της επαφών της με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό στην Πιερία που βρέθηκε μέσα σε αγροτικό
- Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα σε Κρήτη και Χίο – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
- «Marca»: «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague…»
- Δημοπρατήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σαπφούς
- Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Το βράδυ η ονομαστική ψηφοφορία









