Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας βύθισε τη Γουόλ Στριτ
Με μεγάλη πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, με το κλίμα να επιδεινώνεται εξαιτίας της κλιμάκωσης του εμπορικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Με μεγάλη πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, με το κλίμα να επιδεινώνεται εξαιτίας της κλιμάκωσης του εμπορικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Αρνητικά ρεκόρ για Nasdaq και S&P 500
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 617,38 μονάδων (–2,38%), στις 25.324,99 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο κυριαρχούν οι εταιρείες του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 269,92 μονάδων (–3,41%), στις 7.647,02 μονάδες, έπειτα από τη χειρότερη συνεδρίαση γι’ αυτόν από τον Δεκέμβριο.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 69,53 μονάδων (–2,41%), στις 2.811,87 μονάδες, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη υποχώρηση μέσα σε μια ημέρα από την 3η Ιανουαρίου.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες
- Ντόρτμουντ-Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Στοπ» του Βαλβέρδε στους Γάλλους
- Πάτρα: Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στο νοσοκομείο 32χρονος κρατούμενος
- Ουκρανία: Έστειλε το αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο στις ΗΠΑ – Τα τρία έγγραφα που βρίσκονται στο τραπέζι







