Μαγνήτισε τα βλέμματα η Φουρέιρα στο Τελ Αβίβ
Η σέξι εμφάνιση της συζητήθηκε από όλους
Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πολύ καλά πως να κάνει πάταγο με τις εμφανίσεις της και το έχει αποδείξει. Από την στιγμή που προσγειώθηκε στο Τελ Αβίβ όλοι παραμιλούν με το στιλ της, την σέξι παρουσία της αλλά και το φλογερό ταμπεραμέντο της.
Πιστή στις καλόγουστες εμφανίσεις της αυτήν την φορά έλαμψε στο opening ceremony πάρτι της φετινής Eurovision, ένα χρόνο μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό!
Τους καλλιτέχνες στο πάρτι καλωσόρισαν ο δήμαρχος της πόλης, Ron Huldai, ο υπεύθυνος της ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης, Eldad Koblenz και, εκ μέρους της EBU, ο executive supervison της Eurovision, Jon Ola Sand.
Φορώντας εξαιρετικές δημιουργίες από τον Στέλιο Κουδουνάρη, τους Deux Hommes αλλά και παπούτσια Yves Saint Laurent, η Ελένη Φουρέιρα, όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της. Με μια gypsy εμφάνιση έκανε την ανατροπή στο κόκκινο χαλί και όλοι έμειναν άναυδοι!
Δείτε την εμφάνιση της:
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%



