ΝΠΣ Βόλος : Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του για τη Super League
Παίκτης του Βόλου είναι και επίσημα ο Αργεντινός Αγκούστο Μαξ που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας της Μαγνησίας εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στη Super League
Την απόκτηση του Αργεντινού μέσου Αγκούστο Μαξ ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/5) η διοίκηση του Βόλου, που ανέβηκε στη Super League.
Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, καθώς έκλεισε τη συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Κίλμες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντίνο μέσο Αγκούστο Μαξ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κίλμες.
Ο Αγκούστο Μαξ αναμένεται στο Βόλο στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 17 Ιουνίου».
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του Μεντιλίμπαρ (pic)
- Χαλάνδρι: Aγωνία για ανήλικη που χάθηκε από χώρο φιλοξενίας – Τι λέει η μητέρα της
- Πώς μπορεί να πολεμήσει τα fake news μια κυβέρνηση που έχει επενδύσει σε αυτά;
- Η ιστορία ως λογοτεχνία και η λογοτεχνία ως ιστορία
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή λόγω εργασιών – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις


