ΟΜΕΔ: Απόφαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας στις αλυσίδες φαστ φουντ
Εκδόθηκε από τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) η υπ' αριθμόν 1/2019 Δ.Α. Τριμερούς Επιτροπής για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης (ταχυφαγεία)
Εκδόθηκε από τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) η υπ’ αριθμόν 1/2019 Δ.Α. Τριμερούς Επιτροπής για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις οργανωμένες αλυσίδες εστίασης (ταχυφαγεία) με περίοδο ισχύος από τις 28 Νοεμβρίου 2018 έως τις 27 Νοεμβρίου 2019, με Αριθ. Π.Κ. 5/2-5-2019.
«Η ρύθμιση των όρων εργασίας και αμοιβής των εργαζομένων στις πλέον πολυπαθείς ομάδες εργαζομένων στον απορρυθμισμένο επισιτιστικό τομέα είναι επιβεβλημένη υποχρέωση των κοινωνικών εταίρων και σε αυτό πρέπει να συμβάλει τα μέγιστα και το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας με τις ενέργειές του και τους ελέγχους του» επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία τονίζει ότι θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να ρυθμίζει και να βελτιώνει τις εργασιακές σχέσεις και τους όρους αμοιβής των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού.
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα


