ΑΕΚ : Στο Ισραήλ ο Γκρίφιν, προπονήθηκε με τη Χάποελ
Ο Αμερικανός γκαρντ Μάλκολμ Γκρίφιν αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ, ταξίδεψε στο Ισραήλ και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ πραγματοποίησε την Κυριακή του Πάσχα ο Μάλκολμ Γκρίφιν.
Ο Αμερικανός γκαρντ αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες ώρες από την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Λούκα Μπάνκι ότι μπορεί να βοηθήσει την Ενωση στις δύσκολες αναμετρήσεις που έχει μπροστά της και από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται στο Ισραήλ με τα χρώματα της Χάποελ.
Ο 25χρονος άσος μάλιστα σήμερα φόρεσε τα χρώματα της νέας του ομάδας και έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου κόουτς. Οι Ισραηλινοί ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες στα social media, με τους οπαδούς της να καλωσορίζουν τον Γκρίφιν.
Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία είχε κοντραριστεί με την ΑΕΚ στους ομίλους του Basketball Champions League, απέκτησε τον Γκρίφιν και θα καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»
- Διονύσης Σχοινάς: Κάνει «Μαύρα Χριστούγεννα» με το νέο ανατρεπτικό τραγούδι του
- Συναγερμός στο Μαξίμου από τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025


