
Μπάνκι: «Να σταματήσουμε τους ψηλούς του Πανιωνίου»
Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσπαθήσει να… αφοπλίσει τους Κυανέρυθρους.
Το σύνθημα της νίκης ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (13/04, 15:45) για την 24η αγωνιστική της Basket League έδωσε ο Λούκα Μπάνκι.
Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσπαθήσει να… αφοπλίσει τους Κυανέρυθρους. «Να μην αφήσουμε τους σκόρερ του Πανιωνίου να βάλουν εύκολους πόντους και μέσα στη ρακέτα να σταματήσουμε τους έμπειρους ψηλούς του», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε:
«Η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε μία νίκη, η οποία θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω και έτοιμοι να διαχειριστούμε το δύσκολο έργο των τραυματισμών.
Παρά τις απουσίες, πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί με ιδιαίτερη προσοχή για την αυριανή αναμέτρηση. Χρειαζόμαστε μία σοβαρή εμφάνιση. Ο Πανιώνιος έχει πετύχει τον στόχο του να παραμείνει στην κατηγορία, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία ματς. Διαθέτει πολύ ταλαντούχο ρόστερ, που πλέον παίζει χωρίς πίεση.
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να μην αφήσουμε τους σκόρερ του Πανιωνίου να βάλουν εύκολους πόντους και μέσα στη ρακέτα να σταματήσουμε τους έμπειρους ψηλούς του. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε τη νίκη, ώστε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία».
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)


