Ανεξέλεγκτη χωματερή στα Μεταλλεία της Μυκόνου
Τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή των εγκαταλελειμμένων μεταλλείων καταγγέλλουν οι κάτοικοι, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την απομάκρυνσή τους.
Τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή των εγκαταλελειμμένων μεταλλείων βαρύτη στη Μύκονο καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής.
Όπως σημειώνουν στις καταγγελίες τους προς τους αρμόδιους φορείς, η χωματερή στα βόρεια του νησιού δεν είναι ορατή από το ευρύ κοινό που επισκέπτεται το νησί, ωστόσο οι περιβαλλοντικές συνέπειες μπορεί να είναι αρκετές.
Παλέτες, στρώματα, καναπέδες, μπάζα και σακούλες με απορρίμματα, ακόμα και πόρτες και παράθυρα μπορεί να δει κανείς στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι να σταλούν ελεγκτές από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο νησί, προκειμένου να καταγράψουν τα σημεία και να υποδείξουν τα προβλήματα στη δημοτική αρχή, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%



