«Σφήνα» Τσίπρα με Τίμερμανς
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να συναντηθεί με τον υποψήφιο των ευρωπαίων σοσιαλιστών
Η παρουσία του υποψηφίου των ευρωσοσιαλιστών Φρ. Τίμερμανς στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, αύριο Κυριακή, και οι συμβολισμοί του δεν πέρασαν απαρατήρητοι από το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσιπρας ζήτησε να συναντήσει τον κ. Τίμερμανς με την ιδιότητα του επιτρόπου της Ε.Ε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρόταση Τσίπρα έγινε αποδεκτή από τον κ. Τίμερμανς και θα υπάρξει συνάντηση του την Δευτέρα σε μια προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να δηλώσει παρών καθώς η προηγούμενη εκδήλωση με ομιλητή τον Ο. Μπούλμαν δεν είχε στεφτεί με επιτυχία σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το σχέδιο διεύρυνσης που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί η συνάντηση που κλείστηκε μεταξύ του πρωθυπουργού και του κ. Τίμερμανς έγινε εν γνώσει της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» Τσικνοπέμπτη στα εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιά
- Εικόνες ισοδύναμες με λέξεις – Το περιοδικό Life και η πρωτοποριακή δύναμη του φωτορεπορτάζ
- Η Κίνα στην Αρκτική και ο λόγος που ανησυχεί η Δύση
- Νέα Αριστερά: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Πέτη Πέρκα – Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
- Politico: Ο Μερτς λέει στους Γερμανούς να είναι εργατικοί σαν τους Έλληνες και όχι τεμπέληδες
- Ρομπότ αντί εργαζομένων; Μη βιάζεστε συνιστούν ειδικοί – Γιατί οι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι


