Γιάννης Αντετοκούνμπο : Χλωμό να παίξει κόντρα στους Λέικερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του απέναντι στους Σίξερς σταματώντας στους 52 πόντους, ενώ μάζεψε και 16 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.
Ο Greek Freak ήταν πραγματικά συγκλονιστικός σε αυτή την αναμέτρηση (έστω κι αν δεν αρκούσε η παράστασή του για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς), όμως χτύπησε τον αστράγαλο του και είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι των ελαφιών με τους Λέικερς (20/3 στις 2 τα ξημερώματα Ελλάδος, Cosmote Sport 4).
Σύμφωνα με το ESPN, ο ηγέτης των Μπακς χτύπησε σε μία σύγκρουση του με τον Έμπιντ στο ματς με τους Σίξερς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο δεξί του αστράγαλο και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός στο παιχνίδι με τους Λέικερς, ενώ πιθανότατα να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις.
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- Νίκολιτς: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως δεν είναι αποφασιστικό – Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»
- Τσέλσι – Πορτ Βέιλ 7-0: Δια περιπάτου στους «4» του FA Cup οι «μπλε»
- H μάχη για την παραμονή στη Super League ξεκίνησε με… μπουρλότο
- Οχρίδα – Ολυμπιακός 25-24: «Λύγισαν» και αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442