Σορμπέ με λεμόνι και πορτοκάλι
Η άνοιξη έχει έρθει, καιρός για παγωτό!
Υλικά για 4 μερίδες
1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Kόβουμε το λεμόνι και το πορτοκάλι σε μικρά κομματάκια (με τη φλούδα, αφού τα πλύνουμε καλά). Tα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 30′ στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε στο μπολ του παγωτού. Aφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Πριν σερβίρουμε, βγάζουμε το σορμπέ από την κατάψυξη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Χριστούγεννα στα μπλόκα υπόσχονται οι αγρότες – Κλιμακώνουν τον αγώνα και αυξάνουν την πίεση στην κυβέρνηση
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Β’)


