
Ριμπερί: «Δυνατή ομάδα η Λίβερπουλ, αλλά δεν τη φοβόμαστε»
Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για τη ρεβάνς της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League τονίζοντας ότι οι Βαυαροί δεν φοβούνται τους κόκκινους.
Ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ θα διεξαχθεί την ερχόμενη βδομάδα και ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για τη ρεβάνς του 0-0 του Άνφιλντ.
Ο Γάλλος εξτρέμ αναφέρθηκε στους κόκκινους λέγοντας πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, όμως ξεκαθάρισε ότι οι Βαυαροί δεν τη φοβούνται και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να περάσουν στα προημιτελικά του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε στην έδρα μας. Η Λίβερπουλ είναι δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε η Μπάγερν. Έχουμε εμπιστοσύνη στις καλές εμφανίσεις μας, δεν φοβόμαστε τη Λίβερπουλ. Αν παίξουμε μαζί και παλέψουμε, τότε μπορούμε να προκριθούμε στα προημιτελικά».
Για τα συναισθήματα που του δημιουργεί το να αγωνίζεται στο Champions League: «Το να παίζεις στο Champions League είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, υπάρχει μία διαφορετική ατμόσφαιρα».
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

