Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Το ασημένιο μετάλλιο ο Μπανιώτης στο ύψος
ξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μπανιώτης στον τελικό του ύψους κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Μπανιώτη στον τελικό του ύψους κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Ο άλτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 2.26μ, ανεβάζοντας στα 30 την ελληνική συγκομιδή στη διοργάνωση.
Ο 33χρονος Μπανιώτης έφθασε στο μετάλλιο στην 5η συμμετοχή του στη διοργάνωση, με καλύτερες προηγούμενες θέσεις την 4η θέση το 2011 και την 6η το 2013.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Τζιανμάρκο Τάμπερι.
Με τις επιδόσεις του ξεχώρισε και ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γλασκώβη.
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, στον οποίο κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Σε μία τέτοια διοργάνωση δε σε ενδιαφέρει τόσο η επίδοση,παρά η θέση. Στο Παρίσι πέρασα το 2,32 μ. και ήταν τέταρτος. Ήταν η τέταρτη συμμετοχή μου σε τελικό Ευρωπαϊκού και το πρώτο μου μετάλλιο. Η χαρά είναι διπλή για εμένα σήμερα γιατί ο φίλος μου Ταμπέρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το άξιζε, γιατί ήταν ο καλύτερος», είπε αρχικά ο αθλητής και συμπλήρωσε:
«Ήταν το πέμπτο και τελευταίο μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ήθελα να το απολαύσω να το ζήσω. Με τον προπονητή μου δουλέψαμε βήμα, βήμα. Η προπόνηση πήγε πολύ καλά φέτος, με προετοιμασίες που μου επέτρεψαν να δουλέψω σωστά. Μπορέσαμε με ηρεμία και συγκέντρωση να πετύχουμε την κορύφωση σε αυτό το Πρωτάθλημα».
Μητσοτάκης: Ο Μπανιώτης έκανε υπερήφανη την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή ΄Κώστα Μπανιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.
«Συγχαρητήρια στον Κώστα Μπανιώτη, που απόψε, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος με άλμα στα 2.26 μέτρα, κάνοντας την Κομοτηνή και την Ελλάδα υπερήφανη! #Glasgow2019» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Συγχαρητήρια στον Κώστα Μπανιώτη, που απόψε, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος με άλμα στα 2.26 μέτρα, κάνοντας την Κομοτηνή και την Ελλάδα υπερήφανη! #Glasgow2019
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 2, 2019
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική (pic)
- Αναντολού Εφές – Παρί 79-84: Σπουδαίο «διπλό» για τους Γάλλους στην Πόλη
- Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Μπιλμπάο (5-0) και πέρασε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442