Ρουμανία: Στους 151 οι νεκροί από τη γρίπη
Ένας εβδομηντάχρονος και μία πενηντατετράχρονη είναι τα δύο τελευταία θύματα του ιού της γρίπης
Ένας εβδομηντάχρονος και μία πενηντατετράχρονη είναι τα δύο τελευταία θύματα του ιού της γρίπης στη Ρουμανία, που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 151.
Το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι τα δύο τελευταία θύματα του ιού της γρίπης είχαν ιατρικό ιστορικό και δεν είχαν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)


