
Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup
Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται την ιταλική Τρεντίνο στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup (26/2, 19:00 Cosmote Sport 7) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»
Τις βάσεις της πρόκρισης για δεύτερη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό θέλει να οικοδομήσει σήμερα η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ιταλική Τρεντίνο στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup (26/2, 19:00, Cosmote Sport 7) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο επιδιώκοντας μία καθαρή νίκη πριν από τον επαναληπτικό που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 5 Μαρτίου στην Ιταλία.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού και την αποστολή απαρτίζουν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.
Στον άλλο ημιτελικό του CEV Cup η ρωσική Κούζμπας Κεμέροβο φιλοξενεί την τουρκική Γαλατάσαραϊ.
- LIVE: Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Κοζάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί – Ταυτοποιήθηκε η σορός του
- Μεγάλη ένταση έξω από την Allwyn Arena με την αστυνομία και οπαδούς
- «Ήμουν σε παρακμή, ήμουν ανόητη, ήμουν χαζή» – Οι σκοτεινές ημέρες της Ντόνα Σάμερ
- Η τελική βαθμολογία των playoffs 5-8 της Super League (pic)

