
Ανοιξε ακαδημία στο Μεξικό ο Ναδάλ
Ο Ισπανός τενίστας δημιούργησε ακαδημία στην πόλη Κανκούν του Μεξικό - Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 8 γήπεδα τένις, 7 γήπεδα ποδοσφαίρου, 8 γήπεδο πάντελ και ένα μουσείο αφιερωμένο στον Ναδάλ.
Ακαδημία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άνοιξε ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο πολύπειρος τενίστας την Τρίτη παρουσίασε μέσα από τα social media το «1o Rafa Nadal Tennis Centre» εκτός Ισπανίας, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Κανκούν του Μεξικό.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουν 8 γήπεδα τένις, 7 γήπεδα ποδοσφαίρου, 8 γήπεδο πάντελ και ένα μουσείο αφιερωμένο στον Ναδάλ. Το αθλητικό κέντρο στο Μεξικό είναι το… αδερφάκι της ακαδημίας που διαθέτει ο Ισπανός στην Μαγιόρκα.
Ο Ιβηρας στις δηλώσεις του για το νέο του εγχείρημα, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και τη νεολαία του Μεξικού. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το πρώτο συγκρότημα τένις που ανοίξαμε έξω από τη Μαγιόρκα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέρετρο στον κόσμο που έχει ένα αθλητικό κέντρο όπως αυτό που έχει αυτή τη στιγμή το Grand Palladium του Costa Mujeres. Είναι σίγουρα διαφορετικό προϊόν από αυτό στη Μαγιόρκα. Αυτό θα είναι αποκλειστικό για τους πελάτες. Αλλά στο μέλλον ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω το τένις του Μεξικού», τόνισε χαρακτηριστικά.
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους

