Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου βόλεϊ
Ξεχωρίζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (21/2, 17:00), ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη (21/2, 17:00)
Το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών γνωστοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της τελικής οκτάδας, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00), τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (17:00) και την Ροδίων Άθλησις να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19:30).
Την Πέμπτη 21/2 θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, με τον Πήγασο Πολίχνη να υποδέχεται τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου (21:00).
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου
17.00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός
17.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ
19.30: Ροδίων Άθλησις – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου
21.00: Πήγασος Πολίχνης – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
- Σχέση: Όταν το ροχαλητό μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Αττική Οδός: Διακοπή της κυκλοφορίας για έξι ημέρες από την είσοδο Ασπροπύργου
- Συνταγή: Ψαρόσουπα με λαχανικά
- Η πρώτη ταυτοποίηση φωτογραφίας των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή
- Τι ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού
