
Έχασε έδαφος η Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές
Έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τερ Στέγκεν, η Μπαρτσελόνα απέφυγε τα χειρότερα, κι έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές
Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από τον Λάκκο των Λεόντων, με Μπιλμπάο να της αποσπά ισοπαλία (0-0) έχοντας μάλιστα αξιόλογες ευκαιρίες και για τη νίκη. Μόλις στο 11ο λεπτό το σουτ του Γιούρι πέρασε μόλις άουτ ενώ στο στο 17’ ο Τερ Στέγκεν φώναξε παρών σε διπλή προσπάθεια του Σουσαέτα.
Λίγο αργότερα ο Μέσι έβγαλε ωραία σέντρα στον Σουάρες που δεν βρήκε στόχο και ο Ραούλ Γκαρσία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, όντας σε θέση βολής εντός περιοχής. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.
Στην επανάληψη, στο 64ο λεπτό το σουτ του Σαν Χοσέ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 82’ ο Τερ Στέγκεν ήταν και πάλι σε θέση μάχης όταν ο Ουίλιαμς βρέθηκε μπροστά του.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Ραούλ Γκαρσία, Γεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκαρσία, Μπενιάτ (56’ Σαν Χοσέ), Σουσαέτα (62’ Μουνιαΐν), Ουίλιαμς (90’ Κόντρο Κενάν)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ (88’ Βερμάελεν), Σέρχι Ρομπερτο, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Βιδάλ, Σεμέδο, Σουάρες, Κουτίνιο (75’ Ντεμπελέ), Μέσι.
- Βερολίνο: Ακτιβίστρια «κόλλησε» το σώμα της σε βιτρίνα μουσείου
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες



