
Η απάντηση του Πολάκη στην Κωνσταντοπούλου για το «κανίς»
Με μια... λακωνική για τα δεδομένα του ανάρτηση απάντησε ο Παύλος Πολάκης στην επίθεση που δέχθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία τον αποκάλεσε αναπληρωτή υπουργό Υγείας «κανίς που κάνει την πάπια», και τον κατηγόρησε πως ως «τζάμπα μάγκας», «κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα πως «γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».
Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης εναντίον όσων του ασκούν κριτική, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να απαντήσει επί της ουσίας της κριτικής, αναμασώντας παλιές ιστορίες και τα… νούμερα τηλεθέασης.
Με μια, λακωνική για τα δικά του δεδομένα, ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία τον είχε αποκαλέσει «κανίς που κάνει την πάπια», «τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα τον κατηγόρησε πως «γρυλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».
Ο Π. Πολάκης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφερόμενος για άλλη μια φορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και στη δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου για την κριτική που του ασκεί μέσα από την εκπομπή της στον Σκάι.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
- Σάλος με τη γυμνή Σίντνεϊ Σουίνι και τον πύθωνα στο Euphoria – Rosalia, Σάρον Στόουν και απόλυτο χάος
- 3+1 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
- ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Η πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση για μαθητές και γονείς
- Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών – Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο



