Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού

Οι νταμπλούχες Ελλάδας χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ και πέτυχαν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου για την 13η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκες χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ και διεύρυναν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» τον τελευταίο καιρό στην Volleyleague.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κυριάρχησε απόλυτα στο τάραφλεξ του Μελίνα Μερκούρη και με χαρακτηριστική άνεση πήρε το πρώτο σετ με 25-14. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 25-10. Το τρίτο σετ ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να κάνουν το 25-13 και το 3-0 στα σετ.

Ο Σέρβος τεχνικός στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-1, 16-7, 21-11, 25-14

2o σετ: 8-3, 16-6, 21-9, 25-10

3o σετ: 8-5, 16-8, 21-11, 25-13

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σαν σήμερα γεννήθηκε η πιο σικάτη ντίβα που πέρασε ποτέ από το Χόλυγουντ

Βραβευμένη με Όσκαρ, Τόνυ, Έμμυ και Γκράμι εμφανίστηκε σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου, του κινηματογράφου, ενώ παραμένει ένα από τα λιγοστά άτομα που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα βραβεία.

Σύνταξη ΙΝ

Farewell / Εν τόπω χλοερώ – Μια παράσταση πρόσκληση σε έναν γάμο ή μια κηδεία

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης Nostalgia Generation, η ομάδα Ντουθ ανεβάζει στις 10 Μαΐου το Farewell / Εν τόπω χλοερώ, το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού, αυτοσαρκαστικού sitcom -πέρσι, οι ήρωες τα έβαλαν με το παρελθόν τους, φέτος πενθούν ένα θλιβερό παρόν.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007