Ξανά για Σάμαρη η Νιουκάστλ

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, οι «Καρακάξες» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Μπενφίκα για τον δανεισμό του Έλληνα μέσου.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με τη Μπενφίκα λήγει σε έξι μήνες και οι πιθανοί…μνηστήρες όλο και πληθαίνουν. Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Πόρτο να ασχολείται με την περίπτωση του 29χρονου, στο προσκήνιο αναδύθηκε και το όνομα της Νιουκάστλ.

Όπως αναφέρει το Skysports, ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα για τον δανεισμό του Έλληνα χαφ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νιουκάστλ έχει προσπαθήσει να υπογράψει τον Σάμαρη, όμως όλες οι προηγούμενες προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Οι «Καρακάξες» πάντως δεν δείχνουν να χάνουν την πίστη τους για τον 29χρονο, με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει ζητήσει την απόκτησή του.

Τα προβλήματα τραυματισμών στα χαφ ταλανίζουν τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι ευελπιστούν πως αυτή τη φορά οι επαφές με τον Σάμαρη θα καρποφορήσουν.

Ο αμυντικός μέσος της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «Αετών» και είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσει χρόνο συμμετοχής μακριά από τη Λισσαβόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γιατί κάποιες εύπορες οικογένειες δεν προετοιμάζουν τους κληρονόμους τους

Οι νεαροί κληρονόμοι μπορούν να βρουν τις επαύλεις των γονιών τους στο Zillow. Κι όμως, πολλές πλούσιες οικογένειες προσπαθούν να κρύψουν την οικογενειακή τους περιουσία

Σύνταξη ΙΝ

Βίντεο-σοκ: Βάναυση αστυνομική βία στις ΗΠΑ σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον ξυλοφόρτωναν

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά - Αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οικογένειά του

Σύνταξη ΙΝ

«Είμαι στρέιτ και έχω μακροχρόνια σχέση»: H Ντάνι Μινόγκ διαψεύδει την ιστορία του «coming out»

Σημαντικές ειδησεογραφικές πηγές ανέφεραν ότι το ποπ είδωλο - που είναι αδελφή της επίσης αφοσιωμένης LGBTQ+ συμμάχου Κάιλι Μινόγκ - «αποκάλυψε ότι είναι queer» όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύνταξη ΙΝ

Μελάνωμα: Μπορούμε να το προλάβουμε

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο, η προστασία του δέρματός μας είναι προτεραιότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μελάνωμα – το 90% των περιπτώσεων – εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ενημερωμένοι.

Φωτεινή Βασιλοπούλου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007