
Οι BIG-4 αποφασίζουν για το μοντέλο του νέου πρωταθλήματος
Η Super League ανακοίνωσε τη σύσταση επιτροπής που θα διαμορφώσει το μοντέλο διοργάνωσης του νέου πρωταθλήματος
η δημιουργία επιτροπής που θα διαμορφώσει το μοντέλο διοργάνωσης του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν αποφάσισε το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας.
Η εν λόγω επιτροπή θα αποτελείται από τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης και έχει ως στόχο να επεξεργαστεί και να διαμορφώσει τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος.
Οι τέσσερις «μεγάλοι», αλλά και οι εκπρόσωποι των τριών ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα καταθέσουν την πρότασή τους στο επόμενο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, όπου θα συζητηθεί εκτενώς και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Παράλληλα, στη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ ενέκρινε το πρόγραμμα από την 21η έως την 30η αγωνιστική, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League:
1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.
3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.
4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ.»
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο λασπολόγος του Μαξίμου ξαναχτύπησε – Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη
- Η πρώτη σκηνοθέτις του ελληνικού σινεμά: Η αγνοημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά στις Κάννες
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη έρχεται στα περίπτερα
- Διεθνής συνεργασία της Kaizen Gaming με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2026™
- Τέλος σε μια «κατάρα» 71 ετών: Η Ελβετία επιτρέπει ξανά τους αγώνες ταχύτητας σε πίστα
- Αργία Αγίου Πνεύματος: Πώς θα πληρωθούν όσοι θα εργαστούν


