
Φουλάρει για δεξί μπακ ο Άρης
Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ μέσα στις επόμενες μέρες
Οι Λίνστεϊ Ρος και Ντάνιελ Λάρσον βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στον Άρη.
Μαζί με τους Μάρτιν Τόνσο και Μίχαϊ Κόρχουτ, μάλιστα, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στον Σάββα Παντελίδη. Αυτές, πάντως, δεν θα είναι οι τελευταίες κινήσεις του Άρη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κινούνται ή δη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και θα πλαισιώσει τους Τζανακάκη και Κωνσταντινίδη (όταν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του).
Έχουν ξεχωρίσει, μάλιστα, ήδη σύμφωνα με πληροφορίες δυο περιπτώσεις παικτών και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς


