Με πτώση 0,36% άνοιξε το Χρηματιστήριο
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 627,92 μονάδες, η δε αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,27 εκατ. ευρώ
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:55 διαμορφώνεται στις 627,92 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,36%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,27 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,26%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,07%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Grivalia Properties (+1,21%) και της Fourlis (+0,72%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank (-1,36%), της Εθνικής(-0,93%) και της Μυτιληναίος (-0,86%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+0,34%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,30%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-0,87%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,73%).
Ανοδικά κινούνται 13 μετοχές, 18 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Αφοί Καράτζη +7,14% και Τεχνική Ολυμπιακή +2,27%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Inform Λύκος -4,40% και Alpha Αστικά Ακίνητα -3,97%.
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)









